Herman Lemaire is voor het 19e jaar op rij opgenomen in de Chambers Global Guide 2024

Niet-gecategoriseerd

Met trots kondigen wij aan dat Herman Lemaire, Partner bij van Cutsem Wittamer Marnef, voor het 19e jaar op rij is opgenomen  in de Chambers Global Guide 2024!

De Chambers Review luidt als volgt:

  • Corporate / M&A – België:
    Herman is een bekende praktijkadvocaat met een rijke ervaring in het behandelen van ondernemingsrechtelijke zaken in alle Afrikaanse jurisdicties.  Hij staat cliënten bij met fusies en overnames, aandeelhoudersovereenkomsten en joint ventures.
  • Algemeen ondernemingsrecht – Democratische Republiek Congo – expertise in het buitenland
    Herman is een gevestigde DRC-expert met jarenlange ervaring in de infrastructuur-, telecom- en energiesector. Hij treedt regelmatig op voor financiële instellingen en beschikt over een brede expertise op het gebied van ondernemingsrecht. Recent heeft hij onder meer bijstand verleend bij liquidatieprocedures en faciliteitsovereenkomsten.

Het hele team van van Cutsem Wittamer Marnef feliciteert Herman van harte met deze waardevolle erkenning!

Terug

Delen