Een juridische aanpak op mensenmaat

Samen trachten wij voor u de optimale strategie te bepalen om uw doelen te bereiken en zoeken wij voortdurend pragmatische oplossingen die rekening houden met uw realiteit.

U heeft specifieke behoeften, met belangrijke juridische vraagstukken. U wenst op deskundige, menselijke en duurzame manier geadviseerd en begeleid te worden.

van Cutsem Wittamer Marnef biedt u gemoedsrust vanwege haar continuïteit, professionalisme en de constante wil om u de beste service te bieden. Aan uw zijde, actualiseren wij voortdurend onze kennis van alle specifieke aspecten van de sectoren waarin u actief bent, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren, rekening houdend met uw realiteit.

Ons kantoor zet zich in voor haar cliënten sedert 1977. Onder andere banken, verzekeringsmaatschappijen, industriële en commerciële ondernemingen, investeringsfondsen en particulieren schenken ons hun vertrouwen.

Zoekt u net zoals hen gespecialiseerde, professionele en ervaren bijstand op juridisch en strategisch vlak? Dan zijn wij er voor u.

Ons team staat klaar om u te begeleiden in alle sereniteit

Zich goed omringen is essentieel om de dagelijkse uitdagingen efficiënt aan te gaan. Particulieren, lokale ondernemingen en internationale groepen genieten van ons advies op maat dankzij een bevoorrechte persoonlijke relatie. De advocaten van ons kantoor bundelen alle vaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt, aan te gaan.

Visie en missie

Ons engagement naar u:

Een vertrouwensrelatie – om ons perfect bewust te zijn van uw specifieke behoeften

Resoluut onafhankelijk – voor een persoonlijke aanpak

Proactief en innovatief – om te anticiperen op de toekomst, opportuniteiten te grijpen en risico’s te beheersen

In België en in het buitenland – om uw lokale en internationale ontwikkeling te ondersteunen en begeleiden

Toegankelijke experten, ten dienste van onze cliënten sinds 1977

+ 6

talen, voor een alsmaar meer globale en internationale aanpak

+ 15

rechtsdomeinen, voor een volledig antwoord op uw juridische behoeften

+ 40

advocaten die hun expertise te uwen dienste stellen

Test en NL

Ontwikkel uw activiteiten in het buitenland dankzij onze expertise en ons groot netwerk

Rechtsdomeinen

Uw uitdagingen zijn divers, onze vaardigheden ook. Laat ons vandaag samenwerken om op efficiënte wijze te beantwoorden aan uw noden en op serene wijze aan uw toekomst te werken.