Wij staan bij elke stap aan uw zijde om uw noden te beantwoorden

Komt u in aanraking met situaties die betrekking hebben op meerdere rechtsgebieden?
Zoekt u bijstand van specialisten die steeds bereikbaar zijn en die kunnen reageren op uw meest actuele zorgen en problemen?

Ons kantoor brengt de nodige expertise samen, over de verschillende rechtsdomeinen heen, om te kunnen inspelen op elke situatie en uitdaging waarmee u wordt geconfronteerd. Wij hechten er belang aan om daarbij een persoonlijke relatie te ontwikkelen teneinde u gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden die specifiek gericht zijn op uw realiteit.

Onze rechtsgebieden

Een duurzame begeleiding, in België en internationaal

Duurzame persoonlijke relaties vormen een hoeksteen voor de dienstverlening van het kantoor van Cutsem Wittamer Marnef. Sinds 1977 schenken Belgische en internationale industriële en commerciële bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, banken en particulieren ons hun vertrouwen. De advocaten van ons kantoor staan tot uw beschikking om efficiënt in te spelen op uw behoeften, met een menselijke juridische aanpak. In België of elders ter wereld, wij bereiden samen uw toekomst voor, in alle sereniteit.

In de loop der jaren hebben we sterke banden opgebouwd met verschillende internationale netwerken

Staan samenwerking, autonomie en evenwicht centraal in jouw carrière?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging om jezelf professioneel te ontwikkelen? Is het leven als advocaat echt iets voor jou maar wens je ook een gezond evenwicht te bewaren tussen je privéleven en je professioneel leven?

Gelegen op de Louizalaan te Brussel, is ons kantoor de ideale plek om jouw toekomstperspectieven te ontwikkelen. Ben je enthousiast en deel je onze waarden? Solliciteer dan en voeg je bij ons menselijk, dynamisch en professioneel team!