Pierre Willemart

Pierre Willemart

Vennoot

Pierre is lid van de International Fiscal Association en beoefent al vele jaren het fiscaal recht. Hierdoor heeft hij een uitgebreide expertise verworven in zowel vennootschapsbelasting als indirecte belastingen (BTW, registratie- en successierechten).

Naast het verstrekken van adviezen en het bijstaan van cliënten in fiscale geschillen, richt zijn praktijk zich op de fiscale aspecten van fusies en overnames, waarbij hij ernaar streeft creatieve, op maat gemaakte oplossingen met een hoge toegevoegde waarde te bieden.

Met de steun van zijn team biedt Pierre pragmatische juridische ondersteuning aan ondernemingen gedurende hun hele levenscyclus, in het bijzonder bij het aantrekken van kapitaal, overnames, fusies en joint ventures.

In grensoverschrijdende situaties kan hij terugvallen op een krachtig netwerk van advocatenkantoren waarmee hij regelmatig samenwerkt.

Pierre wordt regelmatig uitgenodigd om lezingen te geven over actuele onderwerpen in het belastingrecht en heeft bijgedragen aan verschillende artikelen over deze onderwerpen.

Toegelaten tot de

Balie van Brussel in 1987

Opleiding

Licentiaat in de Rechten (UCL)
Master Fiscaal Recht (UGhent)

Talen

Frans, Nederlands, Engels